Vi – som består af Lisbeth (mor og hustru) og Hans Henrik (far og mand) bor i Sønderjylland - ca. 12 km. nord for Aabenraa, sammen med vores hunde. Vores to voksne børn, er for længst flyttet hjemmefra.

Vi har et familieopdræt, på et meget seriøst plan. Vores hunde bor i huset sammen med os, og der fødes og opvokser hvalpene også. 

Vores mål er, at lave sunde og vel- socialiserede og afbalancerede hvalpe, med god prægning på mennesker og dyr, samt hverdagens mange lyde og lugte. Kort fortalt lærer de, at begå sig i det daglige i et hus fuld af liv og travlhed, og de lærer verden uden for huset at kende. Bl.a. vil de opleve andre mennesker, voksne og børn, andre hunde og dyr, blive vænnet til at køre i bil, stifte bekendtskab med trafikstøj, cykler, knallerter m.m. og således blive klar til, at udfordre den verden de kommer til at tilbringe deres voksenliv i. Dette gøres i dybeste respekt for den enkelte hvalps særlige karakter og behov, velvidende det ikke er en "hyldevare", men et levende individ vi har med at gøre.

Vi har haft hunde i omkring 30 år, men er først begyndt at opdrætte for nogle år tilbage. Vores første hund Buster, var en skøn rød Cocker Spaniel. Han var børnenes bedste ven, gennem hele deres barndom, til op i teenagealderen. Da vi flyttede på landet for mange år siden, flyttede Buster selvfølgelig med, og han nåede at blive 13 år, før han forlod os. På landet er der lidt mere mørkt og lidt længere til naboen, end inde i byen, så da vi skulle have en ny, ville vi gerne, ikke mindst for børnenes skyld, have en hund, som ud over at være familiehund, også kunne fungere som vagthund. Valget faldt på en schæferhund. Vi har siden haft flere schæfere, der gennem årene har fået nogle dejlige hvalpe. Imidlertid har vi aldrig glemt Buster, som var en fantastisk ven og legekammerat for vores børn og deres venner, og som på alle måder var en skøn og dejlig familiehund. Derfor besluttede vi, nu hvor børnene var flyttet hjemmefra og der blev lidt mere plads, at vi ud over Schæfere, igen skulle have Cocker Spaniel's i huset. Herefter flyttede Luzi ind i vort hjem, og godt et år efter gjorde Coco hende selskab.

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub (DKK) og vore hunde har altid været DKK hunde. De er blevet trænet i respektive raceregi.

For at synliggøre vores seriøsitet omkring avlen, har vi erhvervet DKK Kennelmærke.

Hans Henrik står som indehaver af kennelmærket, og kontaktperson til DKK.

Lisbeth med "Luzi" i en afslappet stund!

Livet er bare skøøønt!

Kennel Sisebjerg

H. Henrik med Coco & Luzi.

Luzi har meget nemt ved at omgåes andre hunde.

Coco i hyggeligt samvær med de "store" som er rigtig søde ved hende. 

Når trætheden melder sig!

Copyright©  Kennel Sisebjerg 2012-2015